• For Technical Support : +91 253 2353407
 
1. What is REAL Maps?

Ans. REAL Maps is a online Private Company where Survey numbers & Village maps are super imposed on Google maps.

2. What districts are available in REAL?

Ans. Maharashtra: Pune, Nashik, Raigad, Ratnagiri, Thane, Nagar, Kolhapur, Satara, Sindhudurg, Aurangabad, Solapur, Sangali, Jalgaon, Nagpur, Amravati are available in REAL.
Gujarat: Surat, Vadodara, Ahmedabad, Gandhinagar are available in REAL.

3. Can I measure land in the tool?

Ans. Yes. Length, area and elevation along path and point can be measured in the tool.

4. Is the Zone information about survey numbers available?

Ans. Yes, the information is available against the survey numbers.

5. Can I access the 7/12 information?

Ans. The 7/12 information is available for Thane, Pune and Nashik districts and the same will be uploaded for the other districts soon.

6. Are Village Nakshas available in the tool?

Ans. Yes, the Village Nakshas are available with boundaries.

7. Can I search by latitude and longitude in REAL?

Ans. Yes, search by lat and lon option is available.

8. How do I share the land details through REAL?

Ans. The land details from REAL can be shared via .kml or link.

9. Are hissa numbers available in REAL?

Ans. No, hissa number details are not available in the tool.

10. How accurate is REAL maps?

Ans. The tolerance limit of the boundaries is +5% to the actual boundary.

11. What do I get in the free trial session?

Ans. In the trial version, you will get access to all the features of REAL but restricted to only one village in each district.